Kategorier
Sköna jobb

Förnya ditt hem med egna prints

Vill du förnya lite hemma? Då är ett tips att printa dina egna bilder som du sedan sätter upp på väggen hemma. Ett tips är att använda Frameit som har en egen printstudio där du enkelt kan printa din bilder direkt från mobilen eller datorn. Du kan skapa dina egna unika posters och tavlor i olika storlekar och format. Du kan printa ut bilder på familjen, husdjuren, från någon härlig fest, semestern eller något annat som du har fina minnen från. Bilderna håller hög kvalité och du kan välja matt eller blankt fotopapper. Det går även att komplettera bilderna med passepartout och ram om du önskar det. De finns även många snygga posters som du kan beställa samtidigt som kanske kan komplettera dina egna bilder.

Dina bilder visar vem du är

När du sätter upp motiv tagna ur ditt eget liv får den som besöker dig en inblick i ditt liv och vad du är för person. Ett tips är att försöka blanda bilderna så att de ger en bra och representativ bild av dig och det du gillar. Det går att likna med Instagram fast på riktigt i ditt hem. Ett tips är att ställa dina nya tavlor på lite olika ställen. Du behöver inte bara hänga upp tavlor på väggen. Du kan exempelvis låta någon bild stå på golvet och en annan på en byrå.

Låt din personlighet vara den röda tråden i inredningen

Vill du inreda ditt hem ännu mer personligt kan du använda möbler och saker från olika tidsperioder i ditt liv. Låt stilar krocka, så länge du har en tanke bakom kommer det bli bra. En annan personlig touch du kan ge din inredning är att samla på fina saker som du gillar som sedan blir ett stilleben. Att placera ut olika gröna växter är en annan sak som ger ett hem liv och som gör det mer personligt. Var kreativ och försök att hitta nya platser att ställa dina växter på.

Färger kan spegla din personlighet

När du ska välja färger till ditt hem kan det vara roligt att utgå ifrån dig som person. Låt färgerna spegla dig. Färger brukar delas in i tre grupper: kalla, varma och passiva. Exempelvis är rött en livlig färg, gul är strålande och orange är mest utåtriktad av alla färger. Blå och grön är passiva färger som signalerar seriositet, lugn och harmoni. Svart drar ihop ett rum medan vitt öppnar upp.